Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: 15.09.2020 16:53
Кількість переглядів: 457

 

За кошти місцевого бюджету розпочато декілька проєктів, направлених на поліпшення соціальної структури громади. Зокрема, відбулася спрощена закупівля «Реконструкція будівлі комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів с. Микитичі Устилузької міської ради Волинської області» з добудовою тренажерно-ігрового класі» з очікуваною вартістю 197185,20 грн. Переможцем стало колективне підприємство "Промжитлобуд" молодимир-Волинський з пропозицією 169 999,99 грн. Наразі очікується дозвіл на проведення робіт.

Розробляється тендерна документація на проведення відкритих торгів на поточний ремонт вул.Зеленої м.Устилуга (орієнтовна вартість 600000 грн.), вул.Шкільної, с.Зоря (орієнтовна вартість 270 000 грн.), та спрощеної закупівлі  поточний ремонт вул.О.Хохол м.Устилуга  ( орієнтовна вартість 190 000 грн).

З бюджету Устилузької міської ради надано трансферт Устилузькому ВУЖКГ на поточний ремонт водогону в с.Амбуків  ( 49992 грн) та по вул.О.Хохол (49992 грн). Роботи завершені. Разом з тим Устилузьким ВУЖКГ проводиться поточний ремонт водогону на вул.Ювілейна у с. Стенжаричі  (трансферт міської ради - 171666 грн), оновлено водогін до ДНЗ в с.Стенжаричі.

Також на даний момент проводиться капітальний ремонт приміщення Устилузької амбулаторії ЗПСМ м. Устилуг, вул. І.Франка, 9 Володимир-Волинського району Волинської області (очікувана вартість 2 325 204,00 грн.). Замовником є Департамент Інфраструктури Волинської Обласної Державної Адміністрації. Переможцем стало Товариство з обмеженою відповідальністю "Волиньекобуд" з пропозицією 1349777,00 грн. З бюджету Устилузької міської ради виділено на розробку ПКД- 45000 грн та наданий  трансферт - 200000 грн


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь