Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Гуртом – до Перемоги!

Дата: 13.03.2022 12:23
Кількість переглядів: 687

Третій тиждень в Україні йде війна. Вісімнадцяту добу Збройні сили України та весь український народ мужньо відстоює свободу та незалежність рідної Батьківщини. В той час коли наші захисники мужньо боронять кожен метр рідної землі, жителі Устилузької громади, як одна велика родина,  не покладаючи рук працюють у тилу – щиро діляться продуктами харчування та теплими речами, забезпечують цілодобове  чергування та охорону правопорядку на важливих об’єктах громади, забезпечують перевезення власним транспортом гуманітарних вантажів, цілодобово працюють на пунктах обігріву, безкоштовно надають житло внутрішньо переміщеним особам.

Завдяки жителями нашої громади тони  продуктів харчування та теплих речей, були направлені в міста Київ, Харків, Житомир, Коростень, Ніжин та іншим.

Постійним потоком  гуманітарна допомога надходить від наших польських друзів, зокрема від партнерів з гміни Людвін, які регулярно допомагають ліками, продуктами харчування, медикаментами та іншими необхідними речами. Крім того, гуманітарні вантажі надійшли з Швейцарії та Прибалтики.

Станом на 13.03.2022 року Устилузькою міською радою було забезпечено надання гуманітарної допомоги Збройним силам України, прикордонникам, правоохоронним органам (ліки, спальні мішки, кевларові шоломи, генератори, форменний одяг, продукти харчування, оптичні прилади, радіостанції).

Крім того була надана допомога для центру біженців «Адреналін Сіті»( м.Луцьк), обласній лікарні та Володимир-Волинському ТМО (ковдри, подушки, постільна білизна, дитячі речі та ін.).

Волонтерами на пунктах обігріву біля митниці було організовано збір добровільних благодійних пожертвувань від громадян України, які направляються до Польщі. 47 000 грн з цих коштів перераховано на рахунок нашої бригади, близько 23 000 грн – на рахунок Збройних сил України, з них - 10 000 грн було перераховано сім’єю Кухаруків.

Понад 1000 біженців отримали нічліг, теплий одяг, харчування, гарячі напої та все необхідне в пунктах обігріву Устилузької міської ради, що знаходяться у приміщені ліцею та дитячого садка.    

Дякуємо всім небайдужим жителям Устилузької громади,  суб’єктам господарської діяльності, юридичним та  фізичним особам - підприємцям, нашим польським друзям, які долучаються до збору та транспортування гуманітарної допомоги.    

Від імені тимчасово поселених громадян дякуємо жителям громади та керівництву ТзОВ «Пятидні» за надане житло, їжу та паливо.

Дякуємо активістам громади, які в цей нелегкий час забезпечили цілодобову охорону правопорядку на підконтрольній території.

Разом переможемо! Слава Україні! Героям слава!

Устилузький міський голова                                                  Віктор ПОЛІЩУК


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь