Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

У День вишиванки відбулася двадцять п’ята сесія восьмого скликання Устилузької міської ради

Дата: 18.05.2023 15:47
Кількість переглядів: 852

Фото без описуСьогодні Україна відзначає День вишиванки - свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції носіння етнічного вишитого українського одягу.

Українське вишиття містить багато закодованих символів — сили, свободи, щастя та безмежності.

Пам’ятаймо, що ми є спадкоємцями величезної культури, стародавньої історії, мужнього та нездоланного народу. Ми обов’язково переможемо! Будьмо єдиними!

Нехай ніколи не згасне ні в кому з нас УКРАЇНЕЦЬ - мужній, сильний та волелюбний! І нехай наша вишиванка назавжди буде оберегом українського народу.

 У День вишиванки відбулася двадцять пята сесія восьмого скликання Устилузької міської ради.

Перед початком засідання, учні Устилузького ліцею привітали присутніх з Днем вишиванки та провели благодійну акцію серед депутатського корпусу та працівників міської ради, зібравши кошти в сумі 8125,0 грн.

Депутати затвердити звіт про виконання бюджету Устилузької міської територіальної громади за 1 квартал 2023 року по доходах у сумі  23 296 513,52 грн, у тому числі: доходах загального фонду у сумі 23 018 077,83 грн., доходах спеціального фонду у сумі 278 435,69 грн; по видатках у сумі 16 573 203,59 грн, у тому числі видатки загального фонду у сумі 16 343 918,97 грн., видатки спеціального фонду у сумі 229 284,62 грн.

На сесії розглядалися зміни до бюджету громади, а саме у дохідній частині відображено 98 088 грн субвенції з місцевого бюджету на виконання окремих заходів з реалізації соціального проекту «Активні парки - локації здорової України» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету. За результатами перевиконання бюджету за 1 квартал 2023 р. на видатки до бюджету залучено  780,0 тис. грн. Крім цього, виділено кошти на співфінансування поточного ремонту доріг (600,0 тис. грн), на придбання насосів водопостачання Устилузькому ВУЖКГ у сумі 59,5 тис. грн,  на поточні видатки галузі освіти виділено 48,5 тис. грн та ін.

Прийняли ряд рішень що стосуються земельних питань.

Депутати затвердили звіт про фінансово-господарську діяльність  Устилузького ВУЖКГ за 2022 рік; звіт про роботу старост Пятиднівського, Микитичівського і Лудинського старостинських округів, а також звіт про роботу поліцейського громади за 2022 рік.

Прийняли рішення про реорганізацію юридичної особи  шляхом перетворення в комунальний  заклад Центр надання соціальних послуг  Зимнівської, Устилузької, Володимирської територіальних громад.

А також,  внесли зміни у Програми і  підтримали інші рішення, які були у порядку денному сесії.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб сайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь