Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

1 червня - День захисту дітей

Дата: 01.06.2024 15:46
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. 

          День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

         Нашою територіальною громадою були придбані подарунки для 36 дітей з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, а також дітей загиблих воїнів, що  проживають на території нашої громади. ТОВ Луцька аграрна компанія придбала солодощі, які стали чудовим доповненням до подарунків.

         Діти – це найголовніше, що ми маємо у житті. Наш святий обов’язок зробити все, аби маленькі українці перебували у безпеці, відчували захист, підтримку та любов, мали люблячу сім’ю та безтурботне дитинство. Ми стараємось дарувати їм щасливі моменти дитинства, які так прагне відібрати наш ворог.

        Віримо, що завдяки відвазі та мужності наших захисників та захисниць, мир і спокій повернуться на нашу землю. Наші діти заслуговують жити в країні, де панує мир, де вони можуть сміятися, мріяти та рости щасливими.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь