Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

До Міжнародного дня людей з інвалідністю в Устилузькій ОТГ відбудуться заходи

Дата: 25.11.2019 11:07
Кількість переглядів: 754

      Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Вони не вимагають до себе жалю, тому їм не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам.Адже ми всі рівні перед Богом.

Заходи в цей день повинні бути спрямовані на інтеграцію людей з інвалідністю у життя нашого суспільства. Це не складно. Це не варто відкладати.

У цей День ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил і здоров’я, засобів і успіху. Захищаючи гідності інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому .

3 грудня о 11.00 в Устилузькому будинку культури відбудеться концертна програма до зазначеного заходу а також виставка робіт художньо -прикладного мистецтва осіб з інвалідністю.

Протягом листопада-грудня у загальноосвітніх навчальних закладах відбудуться уроки доброти :  «Чи можу я бути  толерантним» , години спілкування: «Будемо милосердними» та благодійні акції зі збору подарунків,м’яких іграшок,дитячих книг для дітей з інвалідністю.  В Устилузькій міській публічній бібліотеці та бібліотек –філій будуть  експонуватися виставки літератури, тематичні полиці: «Життя без обмежень» ,відбудуться години спілкування : « Людина починається з добра»

Фото без опису

                                    Соціально-гуманітарний відділ Устилузької міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь