Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Підсумки двох проєктів «Успішна громада» та «Територія майстерності».

Дата: 28.11.2019 08:48
Кількість переглядів: 652

     Цікавим та насиченим видалося 26 листопада  у  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості. У цей день тут підводили підсумки двох  проєктів «Успішна громада» та «Територія майстерності».

    Впровадження проєктів проводилось у співпраці з роботодавцями, об’єднаними територіальними громадами, консультантами- практиками, громадськими організаціями.

У результаті  агропроєкту «Територія майстерності» :  працевлаштовано 46 особам було підібрано підходящу роботу, 22 особи виявили бажання оволодіти новою професією,  4 учасники виявили бажання займатись підприємницькою діяльністю.

   Окрім того, такі проєкти підвищили професійні компетенції сільських жителів, сприяли розвитку підприємництва в аграрному секторі, дали навики підвищення ефективності ведення особистих селянських господарств, популяризували розвиток туризму.

   Участь в заході взяли голови та представники ОТГ, роботодавці, консультанти-практики, соціальні партнери та активні учасники.

    У своїй промові, заступник директора філії Веремчук Надія Миколаївна презентувала здобутки цих проєктів, подякувала за співпрацю та взаємодію . Приємним моментом урочистої частини заходу було відзначення присутніх, котрі найактивніше долучилися до реалізації проєктів.

    Особливо емоційно насичена атмосфера панувала на виставці робіт майстрів-умільців. Валентина Борусевич та Наталія Довга представили власні вироби з вітражу, точкового розпису, декупажу та виробів з бісеру, Тетяна Пагуба - вишивку бісером та в’язані вироби, Лілія Бадлюк – новорічні прикраси з печива, Святослав Вульф – демонстрував роботу 3D принтера, Олена Бабійчук- стильні аксесуари вишиті стрічкою.

Представники влади, роботодавці, студенти Володимир-Волинського ВПУ з задоволенням спілкувалися з майстрами та вникали в тонкощі їхньої справи

    Сюрпризом для всіх стала фотозона в етнічному стилі, підготовлена фахівцями відділу активної підтримки безробітних.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь