Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Увага! Важлива інформація!

Дата: 27.01.2020 09:12
Кількість переглядів: 1161

Оголошення!

Про укладання договорів про надання послуг

з вивезення побутових відходів  

 

Шановні мешканці громади!

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» споживач зобов’язаний укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем на основі типового договору та оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором. До категорії споживачів вище вказаний Закон відносить фізичних і юридичних осіб, які отримують житлово-комунальні послуги. Відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів ст. 1 даного Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

За результатами конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Устилузької міської ради переможцем визначено Устилузьке ВУЖКГ. Послуга здійснюватиметься на платній основі. Вартість послуги становить 8,04 грн. з однієї особи за місяць, 50,80 грн - за м.куб. для підприємців та юридичних осіб.

 Збирання та вивезення відходів здійснюється згідно графіку за схемою «від двору до двору» та контейнерним методом по мірі наповнюваності контейнерів для відходів.

Оплата здійснюється шляхом укладення договору із виконавцем послуг.

Для укладання договору   необхідно жителям міста Устилуг, сіл Русів, Хотячів, П’ятидні, Хрипаличі, Дарницьке, Ізов, Рогожани, Лудин  та юридичним особам і підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території Устилузької міської ради, звернутися до Устилузького ВУЖКГ за адресою: вул. І.Франка,7, тел. (03342)93455

         Документи необхідні для укладання договору про надання послуг з вивезення побутових відходів:

- від населення:

  1. паспорт громадянина України (ксерокопія);
  2. ідентифікаційний номер (ксерокопія).
  • від підприємців та юридичних осіб:
    1. виписка з єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб.
    2. копія статуту.

 

Відповідно рішення Устилузької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Устилузької міської ради» від 19.05.2019 року №48/17, при виявленні фактів порушення Правил благоустрою уповноважені на те органи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і, на підставі яких, буде відкриватись адміністративне провадження. Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, на громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходівгромадян.
           
Відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», та Типових  правил благоустрою Устилузької міської ради і тягне за собою адміністративну відповідальність.

 

«Чистота в громаді залежить від кожного з нас»

Результат пошуку зображень за запитом "оголошення про укладення договору на вивезення відходів"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь