Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Успіх в дії

Дата: 18.02.2020 11:49
Кількість переглядів: 614

Насиченим видався кінець тижня для фахівців відділу активної підтримки безробітних Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, адже вони завітали на заходи до Устилузької ОТГ.
Вони зустрілися з мешканцями громади, інформували громадян про стан ринку праці, надали роз’яснення про наявність доступу до порталу Державної служби зайнятості, про можливість отримання профконсультаційних послуг із застосуванням психодіагностичного тестування, допомогу у професійному самовизначенні, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, відкриття власної справи та отримання ваучера для осіб старше 45 років.
Цікавим та пізнавальним був захід для працівників соціально-гуманітарного відділу та педагогів. Їх ознайомили з новітніми онлайн-ресурсами для дистанційних послуг з профорієнтації та обговорили напрямки подальшої співпраці з питань професійної орієнтації школярів.
В рамках проєкту «Успіх в дії» відбувся семінар для безробітних, до якого залучили фахівців ГУ Держпродспоживслуби у Волинській області Анатолія Борисюка та Тетяну Грушевську та ДУ «Волинської обласної фітосанітарної лабораторії» Світлану Жук . Присутні отримали корисні поради від експертів про особливості вирощування та захисту рослин, сучасні агротехнології, процедуру переміщення продуктів харчування, насіннєвого та посадкового матеріалу через державний кордон. Присутні на заході отримали відповіді на запитання, які виникали під час обговорення.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь