Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Триває підготовка до Всеукраїнського перепису населення!

Дата: 27.05.2020 11:44
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

У 2020 році відбудеться Всеукраїнський перепис населення. Матеріали перепису – важливе джерело даних для розробки планів подальшого соціально-економічного розвитку країни та підвищення рівня життя населення.

Досить значним фактором для проведення цієї роботи є дотримання належного порядку в адресному господарстві нашої громади.

За останні роки в Устилузькій ОТГ з’явилося багато новобудов, проведені реконструкції житлових будинків, ремонти фасадів будівель різного значення. Відповідно адресні номери були змінені та присвоєні нові. Керівники підприємств й установ, власники житлових будинків інколи забувають вивісити номерні знаки на приміщеннях з назвою вулиці, чим створюють певні труднощі при доставці поштових видань, вчасного приїзду швидкої медичної допомоги, рятувальників та поліції.

У зв’язку з цим Устилузька міська рада звертається до мешканців багатоквартирних будинків, приватного сектору та керівників усіх підприємств й установ з проханням перевірити наявність, читабельність та хорошу видимість або подбати про встановлення на фасадах своїх власних будинків, підприємств, на магазинах, аптеках тощо, табличок з номером та назвою вулиці або провулку.

 Наявність адресних покажчиків регламентовано вимогами і рекомендаціями для статистичного та офіційного обліку чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому і на всіх рівнях її адміністративно-територіального устрою. Порушення правил благоустрою тягне покарання адміністративного характеру відповідно до ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». З 1 червня штрафи за відсутність маркувань на домогосподарствах будуть досягати до 1360 грн — для населення і до 1800 грн — для магазинів, ферми, бюджетних установ і церкви.

Керівники підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності та відомчої належності, юридичні та фізичні особи, зобов’язані забезпечити наявність на кожному будинку номерних знаків з покажчиками назв вулиць, провулків відразу після завершення дії карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь