Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відбулася зустріч

Дата: 21.07.2020 16:07
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

Варто відзначити, що власники земельних часток (паїв), які самостійно обробляють свої ділянки, вирощують на них сільськогосподарську продукцію, реалізовують її, тобто є учасниками товарного сільськогосподарського виробництва (не будучи при цьому зареєстрованими суб’єктами господарювання або фізичними особами – підприємцями, або фермерськими господарствами) не є соціально захищеними.

Працюючи роками на своїй землі та не сплачуючи єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, селяни – одноосібники не формують свій трудовий стаж і тим самим позбавляють себе соціальних гарантій на випадок тимчасової втрати працездатності, пенсійного забезпечення тощо.

З цією метою, 21 липня, в приміщенні Устилузької міської ради відбулася інформативна зустріч з одноосібниками. На зустрічі були присутні голова міської ради Віктор Поліщук, секретар ради Людмила Касьян, заступник начальника - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Володимир-Волинського управління ГУДПС у Волинській області Лариса Войтович; господарсько-земельний відділ міської ради, депутати, які входять до складу земельної комісії. На зустрічі одноосібників інформували щодо механізму реєстрації фермерських господарств, фінансової підтримки сімейним фермерським господарствам, часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів, регіональної комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у Волинській області на 2018-2021 роки. Лариса Войтович надала повну інформацію алгоритму дій щодо реєстрації, пільг та підтримки ФОПів, субєктів господарювання, фермерських господарств. Кожен присутній мав змогу висловити власну думку по висвітлених питаннях. Надіємся, що семінар був продуктивним та інформативним.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь