Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Державна атестація з професії «Кравець»

Дата: 12.08.2020 10:59
Кількість переглядів: 599

7 серпня 2020 року на базі Володимир-Волинського МНВК, з яким служба зайнятості успішно та плідно співпрацює у напрямку підготовки кваліфікованих спеціалістів для сфери обслуговування, пройшла державна атестація з професії «Кравець».
До навчального закладу на практичний екзамен завітали директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Н.Уколова та начальник відділу активної підтримки безробітних С.Старовойтова. Під час іспиту майбутні кравці показали свій професіоналізм та практичні навички.
Захист випускних кваліфікаційних робіт проходив у присутності членів державної кваліфікаційної комісії. Слухачі продемонстрували творчі фантазії, вміле використання професійних матеріалів. Члени комісії були приємно вражені рівнем підготовки слухачок, які більшу частину часу спілкувались з викладачем в режимі онлайн.
Після закінчення повного курсу навчання слухачі отримали документ державного зразка з наданням відповідної кваліфікації. Отримання нової професії надасть можливість безробітним стати більш успішними та конкурентоспроможними на ринку праці, реалізувати себе у професійному житті та знайти роботу за покликанням!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь