Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Ярмарка вакансій на замовлення Львівського роботодавця

Дата: 15.09.2020 16:10
Кількість переглядів: 924

14 вересня 2020 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості була організована друга частина ярмарки вакансій на замовлення Львівського роботодавця - представництва «Drogbud Sp z oo» на відкриті вакансії підсобних та дорожніх робітників.

Представництво «DROG-BUD Sp. z o.o». наразі виконує будівництво дороги Володимир-Волинський - Устилуг тому і звернулось до Володимир-Волинської міськрайонної філії з проханням в укомплектуванню їхнього штату працівниками ????‍????????.

Для пошуку кандидатів були розміщені оголошення на офіційній сторінці у мережі Фейсбук. Крім того, запрошено усіх бажаючих на ознайомчу зустріч із представником роботодавця. Близько 40 осіб виявили бажання поспілкуватись стосовно працевлаштування на заявлені вакансії! З кожним було проведено співбесіду та відібрано 8 кандидатів, які вже завтра приступають до роботи!

Хочемо подякувати представництву "ДРОГ-БУД" СП. 3 О. О. за довіру у пошуку та підборі кваліфікованих кадрів та усім, хто проявив ініціативу у вирішенні питання власної зайнятості

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь