Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Про реєстрацію кандидатів у депутати Устилузької міської ради Володимир-Волинського району Волинської області в багатомандатних виборчих округах на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року

Дата: 28.09.2020 08:53
Кількість переглядів: 607

ЧЕРГОВІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

 

Устилузька міська територіальна виборча комісія 

Володимир-Волинський район Волинської області





 

24 вересня 2020 року                                 м.Устилуг 

21:00


 

                    ПОСТАНОВА №8

Про реєстрацію кандидатів у депутати Устилузької міської ради Володимир-Волинського району Волинської області в багатомандатних виборчих округах на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


 

До Устилузької міської територіальної виборчої комісії 21-24 вересня 2020 року від громадян та представників місцевих політичних партій надійшли заяви та документи про реєстрацію кандидатів у депутати Устилузької міської ради Володимир-Волинського району Волинської області в багатомандатних виборчих округах на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. 

 

Розглянувши вищезгадані документи, Устилузька міська територіальна виборча комісія встановила відповідність цих документів вимогам Виборчого кодексу України.

 

Враховуючи викладене, відповідно до статей 10, 11, пункту 4 частини другої статті 206, частини другої статті 216, статей 217, 218, статті 220, частин першої, другої, четвертої статті 223, статті 225, частин першої, другої, шостої – восьмої статті 228 Виборчого кодексу України, керуючись статтями 36, 37 Виборчого кодексу України, постановою Центральної виборчої комісії від 10 серпня 2020 року №173 постановами Центральної виборчої комісії від 10 серпня 2020 року №173 та від 25 серпня 2020 року № 200, Устилузька міська територіальна виборча комісія Володимир-Волинського району Волинської області постановляє:

 

1. Зареєструвати кандидатів у депутати Устилузької міської ради Володимир-Волинського району Волинської області в багатомандатних виборчих округах на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року згідно з додатком.

2. Копію цієї постанови та посвідчення відповідних кандидатів у депутати Устилузької міської ради Володимир-Волинського району Волинської області, встановленої форми видати представникам відповідних організацій політичних партій та кандидатам у депутати (висунутим шляхом самовисування).

3. Цю постанову оприлюднити на стенді офіційних матеріалів комісії.

4. Відомості про зареєстрованих кандидатів у депутати Устилузької міської ради Володимир-Волинського району Волинської області надати відповідному органу ведення Державного реєстру виборців для подальшого надсилання Центральній виборчій комісії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь