Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

«Успіх в дії»

Дата: 30.11.2020 16:08
Кількість переглядів: 648

У рамках проєкту «Успіх в дії», який реалізовує Волинська обласна служба зайнятості, сьогодні, 30 листопада, відбулась онлайн-зустріч жителів об’єднаних територіальних громад Володимир-Волинського району з представником Головного Управління Держпродспоживслужби у Волинській області Анатолієм Борисюком. 

Анатолій Миколайович розповів про завдання та функції установи, ознайомив з напрямками її роботи.  Спеціаліст ознайомив присутніх із характеристиками та зовнішнім виглядом карантинних організмів,  характерних для Волинської області, пояснив, у чому полягає їх небезпека, та як їх знищити.  

Також спікер надав багато порад та поділився  секретами  вирощування винограду. Це і вибір сорту, і правильний спосіб висадки, догляд . Ось, наприклад, саджанець прийметься  тоді , коли його захистять від  прямого попадання сонячного проміння та внесуть багато вологи при посадці. Має значення і вибір періоду обрізки лози , збереження її від зимових холодів та вітрів.

Пан Анатолій  докладно  відповів  на запитання учасників, які їх найбільше турбують, надав практичні поради щодо теми заняття   і не тільки. Присутні також поділились власним досвідом з  даних питань. Тож такий конструктивний діалог допоміг його учасникам отримати  знання,  корисні для використання у своєму господарстві.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь