Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Обмежили пропуск осіб за лінію прикордонних інженерних споруджень

Дата: 02.12.2020 09:14
Кількість переглядів: 634

Фото без опису 

Західне регіональне управління Держприкордонслужби повідомляє що, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та наказу Міністерства внутрішніх справ України від 04.08.2017 №686 «Про затвердження Порядку в'їзду і перебування в місцевості, яка знаходиться між державним кордоном і лінією прикордонних інженерних споруджень, громадян України та інших осіб», а саме: підпункту 6 пункту 3 Розділу ІІІ «У разі проведення карантинних заходів пропуск осіб за лінію прикордонних інженерних споруджень може бути тимчасово обмежено».
Враховуючи вищезазначене, з метою дотримання чинного з 01 по 31 грудня 2020 року в межах Шацького, Любомльського, Володимир-Волинського та Іваничівського районів Волинської області запроваджуються тимчасові обмеження на пропуск і перебування осіб за лінією прикордонних інженерних споруджень, за виключенням осіб, які мають у власності земельні ділянки, що розміщенні між державним кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень з метою проведення господарської діяльності.

Жителів прикордоння просять врахувати цю інформацію та не порушувати чинного законодавства України з прикордонних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь