ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТА /АБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2021-01-20-001810-А
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/ або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі UA-2021-01-20-001810-a
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі м'яса для належної організації харчування в закладах освіти громади у 2021 році
Замовник: Устилузька міська рада.
ЄДРПОУ: 04051388
Вид процедури: переговорна процедура
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-20-001810-a
Предмет закупівлі: М'ясо (м’ясо свійської птиці свіже, свинина (свинина (мякиш без кістки) охолоджена, курятина (філе) охолоджена))) для закладів освіти Устилузької ОМТГ
Очікувана вартість предмета закупівлі: 426 076,54 грн з ПДВ (відповідно до рішення Устилузької міської ради від 22.12.2020 № 2/14 «Про бюджет міської територіальної громади на 2021 рік», листа Міністерства фінансів України від 13.08.2020 №05110-14-6/25074, постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 №671 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки», на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки начальника соціально-гуманітарного відділу Устилузької міської ради).
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Доставка м’яса має здійснюватися учасником-переможцем у 2021 році до кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Учасник-переможець зобов’язується виконувати вимоги Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» та Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 (зі змінами) в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів».
Продукція, що буде поставлятись згідно з договором повинна відповідати ДСТУ, які встановлені для відповідного виду продукції та не містити генетично модифікованих організмів.
Розрахунок здійснений на підставі фактичних показників минулого бюджетного року, з урахуванням індексу споживчих цін, запланованих поточних завдань та у межах затверджених орієнтовних обсягів фінансування на 2021 рік.
Примітки: У зв’язку з поданням для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій, процедура закупівлі М'ясо (мясо свійської птиці свіже, свинина (свинина (мякиш без кістки) охолоджена, курятина (філе) охолоджена))) (код 15110000-2 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)» двічі не відбулася. Втрете запланована закупівля , натомість відмінених закупівель: UA-2020-12-30-002676-b, UA-2020-12-11-005334-b, причина відміни: подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.
Голова тендерного комітету Олена ДАНИЛЮК
Посилання:https://rada.info/upload/users_files/04051388/38f5f0ffef9445c2462c686136e415b3.pdf