Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відбулася сесія Устилузької міської ради

Дата: 22.02.2021 14:07
Кількість переглядів: 2120

Фото без опису

Відбулася чергова сесія Устилузької міської ради. До порядку денного увійшло близько 60 питань. У ході сесії депутати міської ради затвердили звіти про виконання бюджету Устилузької міської ради за 2020 рік та звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2020 рік та ряд програм, спрямованих на розвиток громади. Зокрема:

  • Програму призову, мобілізаційної підготовки та мобілізації, підтримки підрозділу територіальної оборони на 2021 рік», Програму розроблення містобудівної документації на території Устилузької міської ради на 2021 рік, Програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання дорожньої інфраструктури в Устилузькій міській раді на 2021-2023 роки, Програму фінансової підтримки Устилузького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2021-2023 роки, Програму  сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів Луцького прикордонного загону, які дислокуються в межах ділянки відповідальності Устилузької міської територіальної громади, Програму розвитку освіти в Устилузькій міській раді на 2021-2023 роки, Програму оздоровлення та відпочинок дітей Устилузької міської територіальної громади на 2021-2023 роки;
  • продовжили дію Програми розвитку земельних відносин на території Устилузької міської ради на 2019-2021 роки;
  • внесли зміни до рішень міської ради «Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Устилузької міської ради», «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Устилузької міської ради на 2021-2023 роки», «Про бюджет Устилузької міської територіальної громади на 2021 рік».

Також на сесії затвердили старосту Пятиднівського старостинського округу Дячук М.С. та старосту Зорянського старостинського округу Сиротинську Р.П..

Серед інших планових проєктів рішень, які були ухвалені на засіданні, – здебільшого робочі питання, що стосувалися внесення змін до раніше прийнятих рішень, земельні питання тощо.

В 2020 році було виконано ряд заходів та завдань за рахунок коштів місцевого бюджету. Основні з них: капітальні придбання для навчальних закладів, для Устилузького ВУЖКГ, капітальний ремонт приміщення Устилузької  амбулаторії ЗПСМ м.Устилуга (виготовлення ПКД), реконструкція спортивного майданчика м.Устилуга, добудова тренажерно-ігрового класу в ЗОШ І-ІІ ст. с.Микитичі, реконстукція фасаду та даху в ЗОШ І-ІІІ ст. м.Устилуга, капітальний ремонт комунальної дороги по вул.Левченка м.Устилуга, придбання обладнання для їдальні ЗОШ І-ІІІ ст. м.Устилуга, ремонт харчоблоків в ЗОШ І-ІІ ст. с.Зоря, в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Стенжаричі, ДНЗ с.Стенжаричі, НВК с.Хотячів. Здійснено ряд заходів та послуг з покращення водопостачання в населених пунктах громади (нове будівництво водогону по вул. Володимирській та вул.Садовій в м.Устилузі, поточний ремонт водогону с.Стенжаричі, системи водопостачання та водовідведення котельні ДНЗ с.Зоря).

На забезпечення благоустрою населених пунктів громади здійснено ряд послуг з санітарного очищення м.Устилуга,  обкошення територій громади, заходи з озеленення, видалення аварійних дерев, кронування,  послуги з ремонту та технічного обслуговування дитячих майданчиків, закупівля контейнерів для побутових відходів та роздільного збору сміття, відновлення  вуличного освітлення в селах Ізов, Рогожани, Лудин та по вул. Стравінського м.Устилуга. Вирішено питання поточних ремонтів доріг комунальної власності (поточні ремонти доріг вулиць Чумовицького, Зеленої та  О.Хохол м.Устилуга, вул. Гуденка с.Тростянка, вул.Шкільної с.Микитичі, вулиць Відродження та Прикордонної с.Стенжаричі). Продовжено роботи по поточному ремонту автомобільної дороги місцевого значення Амбуків-Дарницьке-Заріччя. За кошти державного бюджету проведено ремонт мосту на автомобільній дорозі місцевого значення Стенжаричі-Залужжя-Устилуг тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь