Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Міні-ярмарка вакансій

Дата: 07.04.2021 10:32
Кількість переглядів: 481

В асортименті ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу понад 14 видів хлібних виробів та 53 види булочних виробів. Уся продукція підприємства виготовляється з натуральної сировини і не містить синтетичних домішок та консервантів. А гарантом найвищої якості виробів хлібозаводу є колектив, що володіє передовими технологіями на сучасному обладнанні, та система забезпечення якості продукції на всіх етапах виробництва.

Керівництво ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу вже неодноразово зверталось до Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості стосовно укомплектування вільних місць.

Сьогодні на підприємстві постала потреба у водієві автотранспортного засобу.

6 квітня на таку потребу у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії відбувся міні-ярмарок вакансій щодо укомплектування заявленої вакансії водія. Відкриваючи захід, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ірина Панасюк зазначила, що метою проведення міні-ярмарку вакансій є забезпечення безробітних, які шукають роботу, інформацією про вакансії та допомога роботодавцю в їх укомплектуванні. Ірина Панасюк ознайомила шукачів роботи зі специфікою діяльності ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу, з умовами праці, режимом роботи, розміром заробітної плати, тривалістю робочого часу. Зазначила, що однією з вимог роботодавця є наявність власного вантажного авто та наявність водійського посвідчення категорії «С».

Захід відвідали 12 безробітних, які перебувають на обліку в Володимир-Волинській міськрайонній філії та шукають роботу. Враховуючи вимоги роботодавця та кваліфікаційний рівень претендентів з числа присутніх, 7 осіб виявили бажання відвідати підприємство для вирішення питання працевлаштування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь