Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Випускний 2021

Дата: 29.06.2021 17:38
Кількість переглядів: 1517

26  червня відбулось  хвилююче прощання зі школою – випускні вечори для учнів 11-их класів.  Цьогоріч свідоцтва про повну загальну середню освіту отримали 19 випускників Устилузької громади.

Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» отримали Гусь Анна та Лебедь Анастасія (ЗОШ І-ІІІ ст. м. Устилуг), срібною медаллю «За досягнення у навчанні» нагороджено Козачук Богдану (ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лудин).

На випускний вечір школи м. Устилуг з гарними вітаннями та щирими побажаннями завітав Устилузький міський голова і побажав випускникам наснаги й завзяття у житті, реалізації ідей та досягнення поставлених цілей, амбітних планів і величних звершень.

Від Віктора Поліщука всі медалісти отримали матеріально-грошову винагороду та подяки за сумлінне ставлення до навчання, високі результати у засвоєнні навчальних дисциплін, ініціативу та наполегливість, прагнення до оволодіння новими висотами, активну життєву позицію.  А батьки випускників-відмінників – подяки   за бездоганне виконання батьківських обов’язків, небайдуже ставлення до навчання своїх дітей.

Також випусків Устилузької школи прийшов привітати директор ТзОВ «П’ятидні» Діброва Валерій Григорович, який медалістам вручив грамоти за високі досягнення в навчанні та активну життєву позицію і грошові стипендії та побажав міцного здоров'я, щастя, благополуччя,  успіхів у житті.

Дорогі випускники! Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь