Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відсвяткували День міста

Дата: 13.07.2021 11:53
Кількість переглядів: 1679

11 липня 2021 року ми відсвяткували День міста.  Можна підвести підсумки. Святкові заходи розпочалися зі змагань з футболу та пляжного волейболу. У турнірі з футболу взяли участь 4 команди з міста Устилуга, сіл Овадне та Березовичі. Золото отримала команда з Устилуга ( старші), срібло – Овадно, бронзу - Устилуг (молодіжна команда). У змаганнях з пляжного волейболу взяли участь 9 команд з Устилузької, Оваднівської громад  та міста Володимира-Волинського. Золото виборола команда з села Рогожани, срібло –м. Володимир-Волинського, бронзу – збірна команда м. Устилуга.  За перше місце у футболі команду-переможця нагородили кубком від міського голови,  учасників та призерів змагань нагородили грамотами та медалями. Вітаємо переможців.

Устилужани та гості міста могли споглядати виставку світлин стародавнього Устилуга «Історична палітра рідного міста» та виставку-ярмарок народних умільців. Проведені також майстер-класи по виготовленні мила ручної роботи, по оздобленні  медового печива, по виготовленні ляльки-мотанки, вишивки бісером.

Для дітей чекала цікава гра-квест у пошуках скарбів, ігри масовки, надувні гірки, літаючий автомобіль, дартц, тир, різні атракціони,  солодка вата, поп-корн. Приємним сюрпризом були безкоштовні квитки на будь-який атракціон від ФОПа Лозовенка Є.О. Новинкою свята було шоу для юнацтва та молоді  «Хто зверху».  

Присутні мали можливість взяти участь у благодійній лотереї та виграти мясні набори від «Епікур».

Міський голова Віктор Поліщук  привітав устилужан зі святом та вручив подяки за благодійну допомогу в організації святкування Дня міста Валерію Діброві, Сергію Мшенецькому,  Ігорю Кондисюку. Також оголошені подяки за активну участь у громадському житті міста, вагомий внесок у розвиток культурної спадщини громади Арсентію Боритюку та Тетяні Василенко, Олександру Дем’яненку за відповідальне виконання службових обовязків, пану Анджею Хабросу за дружні відносини та багаторічну співпрацю, танцювальному колективу з с. Лудин «ZUMBA».

 Голова Володимир-Волинської РДА Юрій Лобач та заступник  голови районної ради Андрій Оніщук привітали жителів міста зі святом та вручили подяки Галині Касьян, Івану Гукалу та Лілії Романовій. Вуйт гміни Людвін Анджей Хаброс також побажав присутнім гарного свята. Після офіційної частини розпочався святковий концерт, під час якого глядачі мали змогу насолоджуватися співом артистів та колективів не лише з Устилуга, а й старостинських округів та з сусідніх громад. Драйвовим був виступ танцювальних гуртів з Устилуга та села Лудин. Дякуємо учасникам за подароване прекрасне свято.

 Устилузький міський голова вдячний в наданні спонсорської допомоги до Дня міста Устилуга Діброві В.Г., Мшенецькому С.М., Кондисюку І.В., Шилівському С.Т., Книшу А.М., Петрук Л.М., Сидорчуку О.О., Кублію А.І., Лоборук І.С.

Фінальним завершенням свята була дискотека.

Свято вдалося.

Надіємось, що всі залишилися задоволеними.

До зустрічі в наступному році.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь