Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТА /АБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2021-11-09-000513-a

Дата: 12.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 562

 

ОБ Ґ РУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/ або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
UA-2021-11-09-000513-a

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

 

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі «Розроблення містобудівної документації (генерального планів, звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період (ІТЗ ЦЗ (ЦО)) с. Залужжя, с.Тростянка Устилузької територіальної громади Володимир-Волинського району Волинської області, Розроблення звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період ( ІТЗ ЦЗ (ЦО) м.Устилуг, с. Хотячів Устилузької територіальної громади Володимир-Волинського району Волинської області (код 71410000-5 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)»

Замовник: Устилузька міська рада.

 

ЄДРПОУ: 04051388

 

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-11-09-000513-a.

 

Предмет закупівлі: «Розроблення містобудівної документації (генерального планів, звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період (ІТЗ ЦЗ (ЦО)) с. Залужжя, с.Тростянка Устилузької територіальної громади Володимир-Волинського району Волинської області, Розроблення звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період ( ІТЗ ЦЗ (ЦО) м.Устилуг, с. Хотячів Устилузької територіальної громади Володимир-Волинського району Волинської області (код 71410000-5 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)».

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 272 683,00 грн з ПДВ (відповідно до рішення Устилузької міської ради від 22.12.2020 № 2/14 «Про бюджет міської територіальної громади на 2021 рік», листа Міністерства фінансів України від 13.08.2020 №05110-14-6/25074, постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 №671 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки», службової записки Домбровської О. В., начальник відділу земельних ресурсів , просторового планування, містобудування та архітектури від 08.11.2021.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Розроблення містобудівної документації (генерального планів, звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період (ІТЗ ЦЗ (ЦО)) с. Залужжя,с.Тростянка  Устилузької  територіальної громади Володимир-Волинського  району Волинської області, Розроблення звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО),  розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період (ІТЗ ЦЗ (ЦО) м. Устилуг, с. Хотячів Устилузької  територіальної громади Володимир-Волинського району Волинської області (код 71410000-5 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)

1.

Підстава для проектування

Рішення Устилузької міської  ради від №3213 від 16.03.2018 р. «Про надання дозволу на розроблення генерального плану села Залужжя»

2.

Замовник розроблення генерального плану

Устилузька  міська  рада

3.

Розробник генерального плану

Визначається за результатами відкритих торгів.

4.

Строк розроблення генерального плану

до 24 грудня 2021 року

5.

Мета розроблення генерального плану

Відповідно до договору

 

6.

Строк розрахункового етапу генерального плану

Генеральний план с. Залужжя Устилузької територіальної громади Володимир-Волинського  району Волинської області – обґрунтовує довгострокову стратегію планування та забудови території населеного пункту. Визначає основні принципи і напрямки планувальної організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої і транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини і традиційного характеру середовища історичних населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі, етапність освоєння території.

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 12 жовтня 2018 року виконавцю містобудівної документації необхідно включити в ціну послуг розробку ЗВІТУ про стратегічну екологічну оцінку (прийняти безпосередню участь в процесі його розгляду та затвердження).

7.

Основні показники населеного пункту

Площа населеного пункту - 106 га;

Чисельність населення - 300 чол.

8.

Графічні матеріали із зазначенням масштабу

Схема розташування населеного пункту в системі розселення масштаб 1 : 50 000;

План існуючого використання території. Схема існуючих планувальних обмежень, М 1:2000;

Генеральний план (основне креслення). Схема проектних планувальних обмежень, М 1:2000;

Схема вулично-дорожньої мережі сільського та зовнішнього транспорту, М 1:5000;

Схема інженерного обладнання території. Електро –газо –та водопостачання. Водовідведення, М 1:5000;

Схема інженерної підготовки та захисту території, М 1:5000;

Схема «Інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на особливий період» масштаб 1 : 5000;

Схема «Інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час» масштаб 1 : 5000.

9.

Текстові матеріали

1.Пояснювальна записка

2. Звіт про стратегічну екологічну оцінку

10.

Додаткові послуги , що повинні бути включені в ціну пропозиції

 

- Складання завдання на проектування розділу ІТЗ ЦЗ (ЦО) на мирний та особливий період.

- Проведення збору вихідних даних за дорученням Устилузької міської ради.

  • Для отримання вихідних даних підготувати необхідні розрахунки та письмові звернення до  відповідних державних органів та служб.
  • Проведення консультацій з відповідними державними органами та службами по отриманню відповідних вихідних даних для розробки розділів ІТЗ ЦЗ (ЦО) генерального плану на мирний та особливий період.
  • Отримання Довідки про наявність нерухомих пам'яток культурної спадщини.

Отримання матеріалів земельного кадастру, раніше розробленої містобудівної та землевпорядної документації.

  • Участь у розгляді проекту генерального плану на архітектурно-містобудівній раді та сесією міської ради.
  • Участь у розгляді пропозицій громадськості до проекту генерального плану в процесі проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів.

- Доопрацювати в разі необхідності проект містобудівної документації за результатами розгляду на архітектурно-містобудівній раді та громадських слухань щодо врахування громадських інтересів.

11.

Перелік додаткових розділів та графічних матеріалів або додаткові вимоги до змісту окремих розділів чи графічних матеріалів

розділ «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)» на мирний час та особливий період розробляють як окремий документ за окремим завданням відповідно до ДБН В.1.2-4:2019 та ДБН Б.1.1-5:2007; звіт про стратегічну екологічну оцінку розробляють згідно Закону України 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку»;

12.

Особливості вимог

до забудови, інженерного обладнання, організації транспорту, пішоходів

Відповідно до вихідних даних згідно з переліком у додатку «В» ДБН Б.1.1-15:2012, наданих районними установами та організаціями, а також  пропозицій, внесених  фізичними та юридичними особами (у разі наявності)

13.

Особливі вимоги щодо надання вихідних даних

Вихідні дані замовник передає виконавцеві до початку проектування

14.

Вимоги щодо врахування державних інтересів

Відповідно до частини 3 пункту 7 статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» замовник звертається до Волинської обласної державної адміністрації щодо визначення державних інтересів та після одержання в повному обсязі надає їх проектувальнику для врахування їх при розробленні містобудівної документації

15.

Вимоги щодо розрахунків на етап 3-7 років

Не передбачається

16.

Кількість додаткових примірників графічних та текстових матеріалів

Не передбачається

17.

Основні вимоги до програмного забезпечення, в тому числі геоінформаційних систем та технологій

 Матеріали генерального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку передаються замовнику на електронних носія в форматі PDF, виконаних у державній системі координат УСК-2000 із застосуванням геоінформаційних технологій з додержанням вимог класифікації та кодування об`єктів містобудування.

18

Додаткові вимоги

Врахувати планувальні рішення, що містяться в раніше розробленій містобудівній документації.

Розроблення містобудівної документації (генерального плану,, звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час і особливий період ( ІТЗ ЦЗ (ЦО)) с. Тростянка Устилузької  територіальної громади Володимир-Волинського  району Волинської області

1.

Підстава для проектування

Рішення Устилузької міської  ради від №3213 від 16.03.2018 р. «Про надання дозволу на розроблення генерального плану села Тростянка»

2.

Замовник розроблення генерального плану

Устилузька міська рада

3.

Розробник генерального плану

Визначається за результатами відкритих торгів.

4.

Строк розроблення генерального плану

до 24 грудня 2021 року

5.

Мета розроблення генерального плану

Відповідно до договору

 

6.

Строк розрахункового етапу генерального плану

Генеральний план с. Тростянка Устилузької  територіальної громади Володимир-Волинського  району Волинської області – обґрунтовує довгострокову стратегію планування та забудови території населеного пункту. Визначає основні принципи і напрямки планувальної організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої і транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини і традиційного характеру середовища історичних населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі, етапність освоєння території.

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 12 жовтня 2018 року виконавцю містобудівної документації необхідно включити в ціну послуг розробку ЗВІТУ про стратегічну екологічну оцінку (прийняти безпосередню участь в процесі його розгляду та затвердження).

7.

Основні показники населеного пункту

Площа населеного пункту - 60 га;

Чисельність населення - 170 чол.

8.

Графічні матеріали із зазначенням масштабу

Схема розташування населеного пункту в системі розселення масштаб 1 : 50 000;

План існуючого використання території. Схема існуючих планувальних обмежень, М 1:2000;

Генеральний план (основне креслення). Схема проектних планувальних обмежень, М 1:2000;

Схема вулично-дорожньої мережі сільського та зовнішнього транспорту, М 1:5000;

Схема інженерного обладнання території. Електро –газо –та водопостачання. Водовідведення, М 1:5000;

Схема інженерної підготовки та захисту території, М 1:5000;

Схема «Інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на особливий період» масштаб 1 : 5000;

Схема «Інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) на мирний час» масштаб 1 : 5000.

9.

Текстові матеріали

1.Пояснювальна записка

2. Звіт про стратегічну екологічну оцінку

10.

Додаткові послуги , що повинні бути включені в ціну пропозиції

 

- Складання завдання на проектування розділу ІТЗ ЦЗ (ЦО) на мирний та особливий період.

- Проведення збору вихідних даних за дорученням Устилузької міської ради.

  • Для отримання вихідних даних підготувати необхідні розрахунки та письмові звернення до  відповідних державних органів та служб.
  • Проведення консультацій з відповідними державними органами та службами по отриманню відповідних вихідних даних для розробки розділів ІТЗ ЦЗ (ЦО) генерального плану на мирний та особливий період.
  • Отримання Довідки про наявність нерухомих пам'яток культурної спадщини.

Отримання матеріалів земельного кадастру, раніше розробленої містобудівної та землевпорядної документації.

  • Участь у розгляді проекту генерального плану на архітектурно-містобудівній раді та сесією міської ради.
  • Участь у розгляді пропозицій громадськості до проекту генерального плану в процесі проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів.

- Доопрацювати в разі необхідності проект містобудівної документації за результатами розгляду на архітектурно-містобудівній раді та громадських слухань щодо врахування громадських інтересів.

11.

Перелік додаткових розділів та графічних матеріалів або додаткові вимоги до змісту окремих розділів чи графічних матеріалів

розділ «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)» на мирний час та особливий період розробляють як окремий документ за окремим завданням відповідно до ДБН В.1.2-4:2019 та ДБН Б.1.1-5:2007; звіт про стратегічну екологічну оцінку розробляють згідно Закону України 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку» ;

12.

Особливості вимог

до забудови, інженерного обладнання, організації транспорту, пішоходів

Відповідно до вихідних даних згідно з переліком у додатку «В» ДБН Б.1.1-15:2012, наданих районними установами та організаціями, а також  пропозицій, внесених фізичними та юридичними особами (у разі наявності)

13.

Особливі вимоги щодо надання вихідних даних

Вихідні дані замовник передає виконавцеві до початку проектування

14.

Вимоги щодо врахування державних інтересів

Відповідно до частини 3 пункту 7 статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» замовник звертається до Волинської обласної державної адміністрації щодо визначення державних інтересів та після одержання в повному обсязі надає їх проектувальнику для врахування їх при розробленні містобудівної документації

15.

Вимоги щодо розрахунків на етап 3-7 років

Не передбачається

16.

Кількість додаткових примірників графічних та текстових матеріалів

Не передбачається

17.

Основні вимоги до програмного забезпечення, в тому числі геоінформаційних систем та технологій

 Матеріали генерального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку передаються замовнику на електронних носія в форматі PDF, виконаних у державній системі координат УСК-2000 із застосуванням геоінформаційних технологій з додержанням вимог класифікації та кодування об`єктів містобудування.

18

Додаткові вимоги

Врахувати планувальні рішення, що містяться в раніше розробленій містобудівній документації.

 

 

 

 

 

Голова тендерного комітету                                                                       Микола МІЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь