Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Міський голова відвідав Всесвітню виставку Dubai Expo 2020

Дата: 26.11.2021 10:09
Кількість переглядів: 2298

З 13 по 17 листопада 2021 року Устилузький міський голова Віктор Поліщук  у складі другої делегації керівників органів місцевого самоврядування та активних учасників Всеукраїнського освітнього проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив» відвідав Всесвітню виставку Dubai Expo 2020, що триває у Дубаї (ОАЕ). Дана поїздка відбулась в рамках співпраці Всеукраїнської організацїї органів місцевого самоврядування Асоціації міст України, Мінцифри, ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти»» та Устилузької міської ради.

Виставка Dubai Expo 2020 – це обмін надихаючими новими перспективами, які вирішують найбільші виклики та можливості нашого часу, це інновації, які змінюють наше життя, це світ надзвичайно високих технологій. 192 країни - учасниці у своїх павільйонах демонструють нові ідеї розвитку, діляться сучасним світовим досвідом.

Для України  цьогорічна виставка була особливою. Адже вперше на локації Expo 2020 наша країна побудувала власний павільйон, емблемою якого стали 9 жовто-блакитних крапок, які символізують тему Smart Ukraine: Connecting Dots ( Розумна Україна: точки підключення). Приємно було побачити, що український павільйон – один із найкращих на виставці в Дубаї, а наші освітні смарт-інновації відповідають світовим тенденціям сталого розвитку.

Слід відмітити, що виставка Expo 2020- це не лише демонстрація новітніх технологій, а й налагодження комунікацій з очільниками громад всієї України, це обмін досвідом та ідеями, що дасть можливість кращі практики застосовувати у своїй діяльності.

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь