Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Звіт про роботу служби у справах дітей Устилузької МТГ за ІІ півріччя 2021 року.

Дата: 17.01.2022 14:54
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

Звіт

про роботу служби у справах дітей Устилузької МТГ за ІІ півріччя 2021 року.

За звітній період службою у справах дітей Устилузкої міської ради опрацьовано 146 документи, в т. ч. 26 письмових та 26 усних звернень громадян, підготовлено 21 запитів, клопотань та інформацій. Проведено 5 засідань комісії з питань захисту прав дитини, на яких розглянуто 14 питань щодо захисту законних прав та інтересів дітей. Підготовлено проекти рішень виконавчого комітету Устилузької міської ради. Взято участь в 2 судових засіданнях з цивільних та кримінальних справ, які стосуються інтересів дітей.

Станом на 01.01.2022 року на  первинному ( які походять із території громади )обліку служби перебуває 31 дітей, з них: 18 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 13 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, 3 дитини, які можуть бути усиновлені, 7 опікунів, 2 батьків-вихователів, . Протягом звітного періоду на облік служби взято 1 дитину та надано  статус - дитина-сирота і передано під опуку/піклування. Знято з обліку 2 дітей,  у зв'язку з досягненням повноліття. З числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сімейними формами охоплено 18 дітей, з них 15 виховуються в сім’ях опікунів/піклувальників, 2 дитина - у ДБСТ, 1 дитина на повному державному забезпечені в ПТУ .                                                                                                                                    Фактично за звітний період на території громади проживає 30 дітей  з якими працює служба у справах дітей, а саме: 13 дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, 10 дітей, що перебувають під опікою/піклуванням (7 опікунів) і  7 дітей в ДБСТ САС.                                                                                       Спільно з спеціалістами відділу соціального захисту та охорони здоров’я, працівниками ювенальної превенції, офіцером громади, старостами старостинських округів  проведено 38 профілактичних рейдів, відвідано за місцем проживання 110 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей , які перебувають під опікою/піклуванням. Батькам і опікунам /піклувальникам надано інформаційно - правову допомогу. До відділу ювенальної превенції направлено 4 листів про притягнення батьків до адміністративної відповідальності. Здійснено контроль за дотриманням прав, умов проживання та виховання в сім'ях громадян 7 дітей - вихованців ДБСТ, 11  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Проведено аналіз надходжень та цільового використання коштів, виплачених громадянам на утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

У засобах масової інформації розміщено 10 дописів про діяльність служби.

За рахунок коштів, передбачених на реалізацію заходів Програми соціального захисту  населення  Устилузької МТГ на 2020-2023 роки, використано 4800 грн ( 300грн х16 дітей) для придбання шкільного приладдя для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  та 3800 грн ( 200 грн х 19 дітей) для придбання новорічних подарунків.

 

Начальник ССД                                                           Олена КОТОВИЧ                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь