Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Служба за контрактом в Збройних Силах України

Дата: 21.01.2022 15:29
Кількість переглядів: 689

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості  відбувся  захід   з орієнтації на службу за контрактом в Збройних Силах України, на який  запросили  представників 14 окремої механізованої  бригади імені князя Романа Великого (військова частина А1008), а саме : офіцера відділення з морально-психологічного забезпечення військової частини, капітана Олену Мазурок; помічника начальника відділення персоналу ,лейтенанта Олександра Процика; офіцера групи цивільно-військового співробітництва ,старшого лейтенанта Микиту Холодного та офіцера служби звязків з громадськістю,старшого лейтенанта Катерину Литвинчук.

Учасникам заходу розповіли про історію бригади , її бойовий шлях ,здобутки та значні військові досягнення , чим усі  і гордяться.

Представники 14 ОМБР надали інформацію про умови  проходження військової служби  за контрактом та особливості професійно-психологічного відбору, вимоги щодо прийому на військову службу за контрактом та  державні гарантії військовослужбовцям. Присутніх  детально ознайомили  з пропозиціями служби за контрактом.

Була надана інформація щодо грошового забезпечення військовослужбовця, яке залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби. Захід проходив у формі конструктивного діалогу, зацікавлені пропозиціями отримали  презентаційні матеріали та контакти для подальшої співпраці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь