Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини з центру зайнятості

Дата: 23.06.2022 15:28
Кількість переглядів: 232

 

Сьогодні фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з представниками Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги провели інформаційно-консультаційний захід для внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій .

Фахівці центру зайнятості надали інформацію про стан регіонального ринку праці, актуальні вакансії, послуги служби зайнятості, про проходження професійного навчання, новітні електронні сервіси служби зайнятості.

Представники центру з надання безоплатної вторинної допомоги проінформували внутрішньо переміщених осіб, як отримати статус внутрішньо переміщеної особи та що цей статус дає; який порядок отримання грошових виплат і соціальної допомоги від держави; чи буде компенсація комунальних послуг власникам приватних садиб, які прихистили в себе осіб, котрі вимушені були покинути свої домівки; який порядок перетину державного кордону в умовах воєнного стану; як отримати допомогу в рамках програми “єПідтримка”; чи може дитина ходити до дитсадка/школи там, де вона на даний час тимчасово проживає; як відновити втрачені документи, тощо.

Наприкінці заходу слухачі семінару отримали відповіді на численні запитання та буклети і листівки про умови надання безоплатної вторинної правової допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь