Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Інформація від центру зайнятості

Дата: 11.07.2022 08:36
Кількість переглядів: 240

 

Ризики про нелегальну трудову

 

За участі соціальних партнерів у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості проводяться заходи, метою яких є роз’яснення основних ризиків, які можуть виникнути при нелегальному працевлаштуванні за кордоном та правові засади легального працевлаштування.

 Сьогодні така зустріч пройшла на участі представника Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Слащука Степана Миколайовича. Присутніх ознайомили з метою діяльності цієї структури – це правова допомога, яка надається для захисту прав людини в суді за рахунок держави. Було наведено також основні принципи у сфері надання безоплатної вторинної  правової допомоги та перераховано категорії осіб , які  можуть отримати послуги.

Учасників заходу  ознайомлено з основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування, правовим захистом громадян, які перебувають за кордоном. Присутні отримали консультації про те, як не стати жертвою  злочинів у сфері торгівлі людьми.

Відвідування таких семінарів підвищує обізнаність з багатьох правових аспектів , тому плануємо у майбутньому продовжувати   такі спільні зустрічі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь