Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ ШЛЯХОМ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ (СЛУХАННЯ)

Дата: 01.07.2022 10:09
Кількість переглядів: 209

ЗВІТ

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ ШЛЯХОМ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ (СЛУХАННЯ)

 

         З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності органу місцевого самоврядування, врахування думки мешканців Лудинського та Рогожанського старостинських округів під час прийняття рішень для Устилузької територіальної громади, були проведені консультації з громадськістю шляхом громадського обговорення (слухання) проекту рішення  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Лудин Устилузької міської ради Волинської області».           

          Найменування організатора громадських обговорень (слухань) -  Устилузька міська рада.

         Громадські обговорення (слухання) пройшли у період з 01.06.2022р. по 30.06.2022року (включно). Відповідне інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення проекту рішення сесії Устилузької міської ради «Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Лулин Устилузької міської ради Волинської області», оприлюднено на офіційному веб-сайті Устилузької міської ради.

          У зв’язку із продовженням строку дії воєнного стану в Україні до 23 серпня 2022 року та забороною проведення масових заходів, громадське обговорення проекту рішення відбулося у форматі електронних консультацій з громадськістю. Пропозиції та зауваження приймалися з 01.06.2022 року по 30.06.2022 року на електронну адресу osvkmsustylugmr@gmail.com. Пропозицій та зауважень  від громадськості не надходило.  

         Отже, прийняття проекту рішення, винесеного на обговорення, є важливим та необхідним управлінським кроком, який має під собою соціальні та економічні підстави. 

 Відповідно до постанови КМУ від 03.11.2010р. № 996 «Про  забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» процедура громадського обговорення   витримана організатором  у повному обсязі.

 За підсумками громадського обговорення (слухання) проект рішення «Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Лулин Устилузької міської ради Волинської області» рекомендовано подати на розгляд сесії Устилузької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь