Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ ШЛЯХОМ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ (СЛУХАННЯ)

Дата: 01.07.2022 10:14
Кількість переглядів: 768

ЗВІТ

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ ШЛЯХОМ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ (СЛУХАННЯ)

 

         З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності органу місцевого самоврядування, врахування думки мешканців Лудинського та Рогожанського старостинських округів під час прийняття рішень для Устилузької територіальної громади, були проведені консультації з громадськістю шляхом громадського обговорення (слухання) проекту рішення  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Лудин Устилузької міської ради Волинської області».           

          Найменування організатора громадських обговорень (слухань) -  Устилузька міська рада.

         Громадські обговорення (слухання) пройшли у період з 01.06.2022р. по 30.06.2022року (включно). Відповідне інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення проекту рішення сесії Устилузької міської ради «Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Лулин Устилузької міської ради Волинської області», оприлюднено на офіційному веб-сайті Устилузької міської ради.

          У зв’язку із продовженням строку дії воєнного стану в Україні до 23 серпня 2022 року та забороною проведення масових заходів, громадське обговорення проекту рішення відбулося у форматі електронних консультацій з громадськістю. Пропозиції та зауваження приймалися з 01.06.2022 року по 30.06.2022 року на електронну адресу osvkmsustylugmr@gmail.com. Пропозицій та зауважень  від громадськості не надходило.  

         Отже, прийняття проекту рішення, винесеного на обговорення, є важливим та необхідним управлінським кроком, який має під собою соціальні та економічні підстави. 

 Відповідно до постанови КМУ від 03.11.2010р. № 996 «Про  забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» процедура громадського обговорення   витримана організатором  у повному обсязі.

 За підсумками громадського обговорення (слухання) проект рішення «Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Лулин Устилузької міської ради Волинської області» рекомендовано подати на розгляд сесії Устилузької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь