Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Важлива інформація

Дата: 04.11.2022 14:29
Кількість переглядів: 204

Щороку навесні та восени  громада затягнута суцільною димовою завісою через масове спалення бур’янів, опалого листя, бадилля картоплі  та  інших рослинних решток, що несе неабияку шкоду для природи та самих людей.

В Устилузькій громаді спільно з екологічними інспекторами та поліцейським громади провели рейд щодо виявлення паліїв побутових відходів, опалого листя та сухої трави. з метою виявлення порушників законодавства, які, попри всі заборони, вперто палять листя та сміття у себе на городах та у дворах.

Як не прикро, в ході перевірки, були виявлені факти паління. На порушників складені протоколи, накладені штрафи. Деякі люди емоційно реагують та оборюються, але такі непорозуміння завжди вдається врегульовувати. Закон є закон, його треба виконувати, а ні — плати штраф. Тільки така система дієва, тільки штраф вчить людину не порушувати. 

Такі рейди плануємо проводити систематично.

До уваги жителів Устилузької громади

  Устилузька міська рада вкотре наполегливо звертається до кожного жителя громади, суб’єктів підприємницької діяльності, установ та організацій всіх форм власності — дотримуватися правил благоустрою. Згідно з українським законодавством, громадянам, підприємствам, установам, організаціям, суб’єктам підприємницької діяльності забороняється спалювати на території населених пунктів сміття різного походження, (в тому числі суху рослинність, опале листя, пластикове сміття та інші види відходів), також забороняється  викидати на території міс та сіл тверді, побутові та інші види відходів, забруднювати територію хімічними та іншими розчинами.

Спалювання сміття на території сіл, а також викидання у не встановлених місцях  сміття на території населених пунктів — карається адміністративним штрафом.

  Забороняється допускати заростання бур’янами газонів, квітників, прилеглих територій до будинків та інших об’єктів, що знаходять у володінні та користуванні, громадян, суб’єктів підприємницької діяльності та підприємств, установ, організацій!

    У протилежному випадку до порушників будуть вживатися  заходи адміністративного впливу.

    Тож давайте разом будемо піклуватися про благоустрій нашої громади!


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь