Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 10.11.2022 16:04
Кількість переглядів: 442

Фото без описуФото без опису

10 листопада під головуванням міського голови Віктора Поліщука відбулося засідання виконавчого комітету Устилузької міської ради, на порядок денний якого було винесено 9 питання.

По чотирьох питання заслухали начальника відділу соціального захисту та охорони здоров՚я  Жанну Півницьку, яка проінформувала що для розгляду та прийняття відповідних рішень і рекомендацій з питань соціально-правового захисту осіб, визнаними судом недієздатними чи обмежено дієздатними, фізичних дієздатних осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки потрібно затвердити Положення про опікунську раду з питань захисту прав повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки при виконавчому комітеті Устилузької міської ради і її склад та Порядок реєстрації помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки.

Члени виконкому підтримали рішення про проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Устилузької міської територіальної громади та затвердили порядок проведення конкурсу.

А також, члени виконавчого комітету надали дозвіл на видалення зелених насаджень та прийняли рішення про надання  та припинення соціальних послуг догляд та затвердили висновок про доцільність призначення опікуна.

В різному обговорили питання щодо підняття тарифів на вивезення побутових відходів та обовязкового заключення договорів про надання послуг з вивезення побутових відходів мешканцями громади. А за створення стихійних сміттєзвалищ винні в утворенні стихійного сміттєзвалища, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь