Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

24 листопада відбулась двадцята сесія Устилузької міської ради восьмого скликання

Дата: 25.11.2022 12:50
Кількість переглядів: 463

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

24 листопада відбулась двадцята сесія

Устилузької міської ради восьмого скликання

 

Міський голова, привітав з святом - Днем працівників сільського господарства і Днем місцевого самоврядування та вручив Подяки.

На засіданні сесії розглянуто 24 питання.

На сесії заслухали начальника фінансового відділу  міської ради про бюджет Устилузької міської територіальної громади на 2022 рік зі змінами.

Депутатами прийнято рішення про виділення коштів на придбання генераторів, яке на сьогодні є важливим для мешканців громади.

Начальник відділу земельних ресурсів, просторового планування, містобудування та архітектури міської ради озвучила питання: про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), про погодження ведення мисливського   господарства та  про внесення змін до рішення сесії від 17.02.2022 №12/27 «Про затвердження Програми розроблення (оновлення) містобудівної документації населених пунктів міської ради на період 2022-2025 роки».

Прийняті рішення про внесення змін у ряд Програм, а також про  прийняття на баланс транспортного засобу, майна комунальної власності Устилузької міської ради і про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Устилузької міської ради пожежну автоцистерну.

Затвердили у новій редакції Перелік адміністративних  послуг, які надаються через відділ «Центр надання  адміністративних послуг» Устилузької міської ради»

Найбільше уваги під час сесії депутати приділили питанню про затвердження Програми підтримки діяльності Володимирської районної ради на 2023 рік.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь