Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

22 грудня відбулась двадцять перша сесії Устилузької міської ради восьмого скликання

Дата: 26.12.2022 13:07
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

На засіданні сесії розглянуто 14 питань.

Одним із основних питань, що вирішувалися, були прийняття бюджету громади на 2023 рік та внесення змін до бюджету поточного року.

Внесення змін до бюджету передбачало затвердження змін, здійснених у міжсесійний період та зменшення іншої субвенції з бюджету Оваднівської громади на співфінансування Устилузької дитячої школи мистецтв музею-садиби ім. І Стравінського у частині видатків щодо учнів Оваднівської громади.

Бюджет Устилузької міської територіальної громади на 2023 рік прийнято з урахуванням ЗУ «Про Державний бюджет України на 2023 рік», діючого законодавства. Проект даного рішення був розглянутий та опрацьований на робочій групі по формуванню бюджету громади, на комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, а також схвалений виконавчим комітетом міської ради.

Бюджет затверджений у загальному розмірі 45 042 295 грн. Першочергово забезпечено видаткову частину (на підставі поданих головними розпорядниками коштів бюджетних запитів) по основних захищених статтях бюджету (заробітна плата установ, що фінансуються з бюджету громади, оплата за енергоносії, продукти харчування, надання трансфертів на співфінансування соціально важливих установ, що надають послуги жителям нашої громади, частково - надання соціальних виплат та допомог населенню), а також оплату послуг зв’язку, інтернету та інших необхідних для функціонування установ витрат.

Детальніше можна буде ознайомитися даному сайті у розділі «Бюджет-2023».

Найдовше обговорювалося питання утворення у складі Лудинської гімназії Устилузької міської ради Волинської області внутрішнього структурного підрозділу-дошкільний підрозділ Лудинської гімназі.

Також внесено зміни до Програми підтримки діяльності дитячо-юнацької спортивної школи на 2021-2023 роки, в частині коштів на 2023 рік.

Депутатами надано дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості); передачу земельних ділянок в суборенду, а також передано в оренду земельну ділянку для ведення городництва.

Під час сесії депутати прийняли ще декілька важливих рішень: про надання матеріальної допомоги як сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії Російської Федерації проти України; про затвердження видів суспільно-корисних та громадських робіт, переліку об’єктів для порушників і засуджених громадян, про надання одноразової матеріальної допомоги, а також затверджено план роботи Устилузької міської ради на І півріччя 2023 року.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь