Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Проведення рейду " Сім'я", " Неблагополучна сім'я"

Дата: 30.01.2023 12:22
Кількість переглядів: 88

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально – психологічного клімату в родинах.

Так, протягом 17-27 січня 2023 року Службою у справах дітей Устилузької міської ради проведено профілактичні рейди на територіях Стенжаричівського, П’ятиднівського, Микитичівського старостинських округів

Під час рейдів було відвідано 9 родини, в яких виховується 22 дітей (з них 16 знаходиться на обліку Служби у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах).

          Працівниками Служби, було складено акти обстеження умов проживання сімей, з батьками проведені бесіди щодо належного утримання і виховання дітей, попередження правопорушень серед дітей, дитячої бездоглядності та безпритульності, недопущення насильства в сім’ях. Батьки попереджені про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне утримання та виховання дітей.                           На дві сім’ї складено адміністративний протокол за  невиконання батьківських обов’язків по догляду за дітьми, висунуто попередження за невиконання батьківських обов’язків, також деякі сім’ї запрошені на комісію з питань захисту прав дитини для прийняття об’єктивного рішення щодо захисту прав дітей у сім’ї.                                                                                                         

   Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки або у відповідних випадках законні опікуни несуть основну відповідальність за виховання і розвиток дитини. Найкращі інтереси дитини є предметом їх основного піклування. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь