Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

21 лютого відбулась двадцять третя сесія Устилузької міської ради восьмого скликання

Дата: 23.02.2023 12:12
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

На засіданні сесії розглянуто 38 питання.

Депутати міської ради схвалили звернення щодо недопущення подальшого розгляду проєкту Закону України «Про особливості управління обєктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісо-господарського акціонерного товариства «Ліси України».

Затверджено звіт про виконання бюджету громади за 2022 рік та звіт про хід виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2022 рік. Розглянутл зміни до бюджету громади.

За результатами річного звіту про виконання місцевого бюджету за попередній бюджетний період рішенням сесії здійснено розподіл вільного залишку коштів станом на 01.01.2023 р. у сумі 17 867 592,00 грн. Згідно пропозицій та бюджетних запитів головних розпорядників  кошти із залишків направлені на такі основні видатки: на організацію благоустрою громади - 1 458 944 грн., на поточний ремонт та підсипку доріг - 4 450 000 грн, на соціальний захист та соціальне забезпечення  - 656 819 грн, на облаштування Алеї Слави в м. Устилуг - 64 000 грн, на галузь освіти - 4 864 446 грн, у т. ч. на дофінансування заробітної плати педагогічних працівників - 2 000 000 грн, 2 180 000 грн передбачені на видатки згідно програми Устилузької міської ради щодо фінансування заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, призову на військову службу, територіальної оборони, підтримки військових частин на 2023 рік, на ремонт водогонів спрямовано 300 000 грн, часткове здешевлення вартості штучного осіменіння - 25 000 грн та ін.

Катерини Чубок прозвітувала про роботу КП «Володимирського центру первинної медичної допомоги» по наданню послуг первинної медичної допомоги на території Устилузької міської територіальної громади у 2022 р. У депутатів було багато запитань до доповідача.

Про свою роботи звітували старости Зорянського та Стенжаричівського старостинських округів.

Начальник відділу земельних ресурсів, просторового планування, містобудування та архітектури міської ради озвучила питання: про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та інші. Всі проекти рішень затверджені.

Перейменовано комунальну установу Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир–Волинського району та Центр професійного розвитку педагогічних працівників Володимир-Волинського району Волинської області.

Прийняті рішення про внесення змін у ряд Програм.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь