Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Про сучасний комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості

Дата: 13.03.2023 11:46
Кількість переглядів: 431

       З метою підвищення інформованості про сучасний комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, 10 березня відбулася робоча зустріч директора Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості Наталії Уколової  та  начальника відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Людмили Пась з Устилузьким міським головою Віктором Поліщуком.

       Наталія Володимирівна поінформувала про ситуацію на ринку праці, ознайомила з широким спектром послуг, які в умовах воєнного стану пропонує служба зайнятості роботодавцям та незайнятому населенню. Детально зупинилася на особливостях надання компенсацій за працевлаштування осіб, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні та ВПО. Під час зустрічі акцентовано увагу на реалізації службою зайнятості одного з напрямків активних програм для підтримки населення, отримання ваучера на навчання, який дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні в навчальних закладах. Також наголошено про можливість отримання мікрогрантів для розвитку бізнесу.    Було обговорено багато питань, які потребують термінового виконання. Насамперед, це організація громадських та суспільно корисних робіт,  можливості громади для їх проведення.

    На завершення зустрічі зазначено, що чітка організація роботи між службою зайнятості та ОТГ є важливою умовою поліпшення ситуації на ринку праці. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь