Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

30 березня відбулося засідання двадцять четвертої сесії Устилузької міської ради восьмого скликання

Дата: 30.03.2023 15:08
Кількість переглядів: 373

Перед початком сесії волонтер-Олександр Мазурок вручив Подяку міському голові Віктору Поліщуку від імені командування та всього складу 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, за підтримку та неоціненну допомогу військовослужбовцям в цей вкрай важкий для України час.

Проінформовано депутата Марту Татарину, щодо розгляду її депутатського звернення «Про проведення ремонту моста через річку Ізівка», а також ознайомлено депутатів з результатом звернення депутатів міської ради щодо проєкту Закону України "Про особливості управління об'єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціального державного лісогосподарського акціонерного товариства "Ліси України".

Одним із питань, що розглядалися на сесії, були зміни до бюджету громади. У дохідній частині відображено 6 125,2 тис. грн додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування.

До найважливіших змін щодо видаткової частини бюджету відносяться: виділення коштів на ремонт та експлуатаційне утримання доріг (2,9 млн. грн), на придбання сміттєвоза Устилузькому ВУЖКГ (2,8 млн. грн), виділені додаткові бюжетні призначення на заходи соціального захисту населення (200,0 тис. грн), заплановані кошти на придбання та встановлення лічильників споживання води в багатоквартирних будинках, придбання флагштоків, меморіальних дошок загиблих воїнів громади тощо.

Депутатами надано дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості); про передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; про встановлення громадян на чергу по наданню земельних ділянок в оренду (у власність) для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських споруд; про включення земельної ділянки до переліку права оренди  на земельних торгах, а також про надання дозволу на виготовлення детального плану території .

Під час сесії депутати прийняли ще декілька важливих рішень:

- про надання матеріальної допомоги як сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії Російської Федерації проти України;

- про внесення змін до  Програми Устилузької міської ради щодо фінансування заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, призову на військову службу, територіальної оборони, підтримки військових частин на 2023 рік;

- про внесення змін до Програми фінансової підтримки Устилузького виробничого управління житлово-комунального господарства             на 2021-2023 роки

- про затвердження переліку об'єктів комунальної власності Устилузької

міської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь