Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

В Устилузькій громаді відбувся захід приурочений Дню здоров’я рослин

Дата: 12.05.2023 15:03
Кількість переглядів: 169

        Фото без опису

12 травня 2023 року Організація Об’єднаних Наційоголосила Міжнародним днем здоров’я рослин. Це має на меті підвищити глобальну обізнаність про те , як захист здоров’я рослин може допомогти ліквідувати голод, зменшити бідність, захистити біорізномаїття та стимулювати економічний розвиток. За сприяння Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості на території Устилузької ТГ  відбувся захід приурочений даній події. Поспілкуватись з мешканцями громади запросили агронома з насінництва відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспожив служби у Волинській області Оксану Кігічак та завідувача відділу фітосанітарних процедур ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Світлану Жук.

         Від рослин залежить і наше здоров’я,і здоров’я нашої планети. Рослини становлять 80% їжі, яку ми їмо, і виробляють 98% кисню, яким ми дишемо. Шкідники та хвороби рослин спричиняють втрату 40% світових продовольчих культур та збитки від від торгівлі. Здоров’я рослин впливає на продовольчу безпеку та сільського сподарство.

         На заході, що пройшов у формі діалогу, учасники дізналися багато інформації, яка в подальшому допоможе їм у веденні власного господарства і, можливо, відкритті власної справи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь