Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Всеукраїнська інформаційна кампанія "Робота для ВПО"

Дата: 22.09.2023 08:09
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

21 вересня у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості, в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен»  відбувся семінар для безробітних з числа  внутрішньо переміщених осіб. До спілкування запросили фахівця управління соціального захисту  Володимирської районної державної адміністрації Світлану Малиш.

 

Так, провідний фахівець з профорієнтації Володимир-Волинської філії ВОЦЗ Світлана Старовойтова розповіла присутнім про можливості працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, а також діючі програми за участі міжнародних гуманітарних організацій, які спрямовані на допомогу в працевлаштуванні.

 

Начальник відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю пані Світлана  розповіла людям, як отримати статус внутрішньо переміщеної особи та його значення. Ознайомила з порядком отримання грошових виплат і соціальної допомоги від держави; порядком перетину державного кордону в умовах воєнного стану та правилами оформлення у дитсадок/школу в місцях тимчасового проживання. Окрім того, обговорили порядок отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка» та процедуру відновлення втрачених документів.

 

Якщо у вас є питання і вам потрібна консультація фахівців служби зайнятості, телефонуйте за номером 044 244 94 71 і вам обов’язково нададуть консультацію.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь