Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відбулася позачергова двадцять дев’ята сесія восьмого скликання Устилузької міської ради

Дата: 22.09.2023 10:48
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Одним із питань, що розглядалися на сесії, були зміни до бюджету громади. Із бюджету громади виділено кошти на: поточні видатки закладів освіти, культури 43,5 тис. грн; придбання та встановлення флагштоків, меморіальних плит - 59,0 тис. грн; матеріально-технічне забезпечення в/ч - 2,0 млн грн та ін.

Депутати підтримали рішення про безоплатну передачу на баланс Устилузькому ВУЖКГ транспортних засобів.

Прийняли ряд рішень що стосуються земельних питань.

Депутати проголосували за надання  матеріальної допомогу жительці громади, як сім'ї померлого військовослужбовця, який брав участь у відбитті військової агресії російської федерації проти України в сумі 20 тис.грн.; на поховання військовослужбовця у сумі 20 тис.грн. та на лікування дитині з інвалідністю 2 000 грн.

З метою забезпечення потреби територіальної громади у випасанні худоби за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність і користування, з метою підвищення рівня продовольчої безпеки в громаді,  сприяння розвитку скотарства, зокрема молочного та м’ясного поголів’я великої рогатої худоби, шляхом спільного використання пасовища власниками худоби, керуючись Програмою продовольчої безпеки Устилузької міської територіальної громади на 2022 – 2023 роки, депутати затвердили Положення про громадські пасовища та додаток до нього, яке розроблене за підтримки  експертів U-LEAD з Європою. А також прийняли на баланс інвентар для облаштування пасовища для худоби та аналізатор якості молока. Секретар ради Людмила Касьян нагадала присутнім, що фінансування заходів, щодо облаштування пасовища здійснюється повністю за кошти Програми «U-LEAD з Європою» без дольової участі міської ради, а використання коштів котролюється.

Внесли зміни у Програму забезпечення особистої безпеки громадян та профілактики правопорушень і боротьби зі злочинністю на території Устилузької міської територіальної громади на 2023-2025 роки і  підтримали інші рішення, які були у порядку денному сесії.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь