Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Історія працевлаштування

Дата: 28.09.2023 09:23
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Максим Пряткін, будучи курсантом-чотирикурсником Харківського національного  університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба не підозрював як різкозміниться його життя в березні 2022 року.

 

З початку повномасштабної війни місто Харків зазнає руйнувань інфраструктури, шкіл, вищих навчальних закладів. Молодий, юний, недосвідченийкурсант,22 березня стає до лав захисту України. Харківський, Миколаєвський, Ізюмський напрямки… Бойові дії, завдання, тяжке поранення..

Після тяжкої травми13 травня цього року Максима звільнили від служби, він переїздить із рідного Харкова до Володимира, на Волинь. Далі: статус внутрішньо переміщеної особи та реєстрація у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості.

Життєлюбність, активність та рішучість Максима не дозволили йому сидіти вдома, тож молодий чоловік наполегливо почав шукати роботу.

Відтак, упродовж майже чотирьох місяців, Максим Пряткін брав участь в інформаційних семінарах, тренінгах; враховував усіпоради фахівців служби, адже попри все хотів знайти роботу. До того ж, під час однієї із зустрічей з кар’єрним радником Максим повідомив, що  хочеділитися своїм досвідом і отриманими знаннями з дітками. Це стало відправною точкою у пошуку роботи.І результат не забарився. Вже 4 вересня консультант роботодавця Володимир-Волинської філіїВолинського ОЦЗ реєструє вакансію вчителязакладузагальноїсередньоїосвітиз предмета «Захист України» у Міжшкільний ресурсний центр Володимирської міської ради. Основною вимогою до претендента була служба в Збройних силах України.

Без вагань, Максим із легкістю пройшов співбесіду і вже за кілька днів був офіційно працевлаштований.

«Я задоволений тим, що веду активний спосіб життя, маю гарну роботу і можливість передавати свій досвід молоді. Сподіваюся, що їхня юність буде проходити вже у мирній Україні!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь