Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Привітання з нагоди Дня усиновлення

Дата: 29.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 72

 

Фото без опису

 

29 вересня,напередодні Деня усиновлення, в Устилузькій територіальній громаді зустрілися з родинами, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це свято, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Це свято людяності, милосердя.

     З цієї нагоди прийомних батьків, батьків-вихователів та опікунів привітав подякою міської ради і вручив подарунки міський голова Віктор ПОЛІЩУК. «Дякую кожному, хто взяв на себе відповідальність стати мамою чи татком діткам, які втратили батьківську опіку. Дякую за вашу доброту і любов. Ви зробили цей світ кращим. Бажаю усім здоров’я, наснаги та сімейної гармонії»,- сказав він.

 У нашій громаді є дитячий будинок сімейного типу, дві прийомних сім’ї та дев’ять опікунів. Це родини з Устилуга, Русова, Рогожан, Стенжарич іТурівки.

Найпершою і «найстаршою» родиною в громаді, яка взяла на виховання дітей – це родина Сасів із міста Устилуга. За 16 років вони виховали 10 дітей і продовжують цю місію до сьогодні.

Хочеться щиро подякувати кожному з цих батьків за те, що колись, у певний момент свого життя вони здійснили цей крок – зробити щасливішими дітей, показати їм, що таке любов, дати віру в майбутнє. Зичимо їм не втрачати почуття важливості, значимості зробленого ними у житті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь