Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Участь Устилузької громади у соціальному проєкті від ЮНІСЕФ

Дата: 03.10.2023 16:55
Кількість переглядів: 154

 

Фото без опису

 Устилузька громада бере участь у пілотному  проекті від Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при ООН ( ЮНІСЕФ) « Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» Даний проєкт буде впроваджуватись впродовж 5 місяців. Його метою є підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, а також запобігання вторинній інституалізації дітей.

       Одним із основних завдань проєкту є проведення належного оцінювання потреб дітей у соціальній допомозі, забезпечення соціального супроводу сімей, у які повернулись діти з інтернатних закладів та сімей опікунів/піклувальників.

       Так, за результатами фахового конкурсного відбору, що проводився громадською організацією «Ліга соціальних працівників України» відібрано 2 фахівця із соціальної роботи: Іванну Пацулу та Наталія Матіюк. Дані фахівці мають відповідну освіту та пройшли навчання від обласного центру соціальних служб. Фахівці із соціальної роботи тісно  взаємодіють   із працівниками служби у справах дітей Устилузької громади.

         Співпраця з Лігою соціальних працівників України в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» допоможе відновити баланс надання соціальних послуг, підтримати сім’ї опікунів.

        Опіка та піклування є однією з форм захисту прав дитини. І наш обов’язок забезпечити цей захист дітям, батьки яких через певні обставини не виконують свої обов’язки.

        Кожна дитина має право виховуватися та зростати в сім’ї, право на щасливе дитинство.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь