Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Про благодійні заходи до Дня захисників та Захисниць України!

Дата: 04.10.2023 12:00
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

До Дня захисників і захисниць України в Устилузькому будинку культури відбувся благодійний захід “Героям Слава” на підтримку ЗСУ.

Мешканці та гості  громади взяли участь у безпрограшній лотереї та розіграші солодощів від Мар’яни Євтошук. Майстер-клас з декорування печива провела Тетяна Ігнатович, від якого діти були у захваті. Усі бажаючі мали можливість придбати мило ручної роботи від Тетяни П’яткіної та сфотографуватися на фотозонах, які оформлені працівниками Устилузького будинку культури та Устилузької міської публічної бібліотеки (бібліотекар- Тетяна Солодуха).

Благодійний концерт розпочався з гімну України, який виконала на фортепіано учениця Устилузької дитячої школи мистецтв  Карина Подлевська. Память загиблих Героїв України вшановано  хвилиною мовчання та покладанням квітів до «Алеї Слави» - Дариною Седнєвою та Назаром Геріяном.

У заході взяли участь Арсентій Боритюк та Лідія Савюк, аматорський колектив «Сузір’я», діти та викладачі Устилузької дитячої школи мистецтв, вихованці Устилузького закладу дошкільної освіти, учні Устилузького ліцею. До присутніх звернувся  Устилузький міський голова Віктор Поліщук, привітавши з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського Козацтва та з великим православним святом – Покрови Пресвятої Богородиці, з Днем працівників освіти. Також, привітав з Міжнародним днем похилого віку і вручив подяку та грошову винагороду аматорському колективу «Сузір’я».

В залі панувала тепла патріотично налаштована атмосфера.

Учасники та відвідувачі концерту мали можливість підтримати добровільними внесками ЗСУ. Адже захід-благодійний. У такий творчий спосіб вирішили наближати Україну до Перемоги! А кожна зібрана гривня буде передана на потреби наших мужніх захисників.

Благодійний ярмарок до Дня захисника і захисниць України "Разом до перемоги" відбувся у Микитичівській гімназії. Дітки ярмаркували солодощами. Учні, батьки, педагоги та небайдужі односельчани з ентузіазмом та винахідливістю підійшли до заходу на підтримку ЗСУ.  

Благодійний захід "Україна - Єдина" на підтримку Збройних Сил України присвячений дню Козацтва і Захисників та Захисниць України, а також 55 річчю Зорянській гімназії відбувся у Зорянському старостинському окрузі. Захід розпочався з спортивних змагань. Відбувся ярмарок солодощів та різних смаколиків. Благодійна лотерея, де виграли сертифікати в салон краси, сільськогосподарську продукцію, квіти та інше . Можна було придбати вироби з мила та прикраси до волосся. Цікаві фотозони та виставка рушників, а також дитячі розваги зібрали біля себе багато людей.

Раніше був проведений благодійний захід "Разом до перемоги" для збору коштів для ЗСУ у П’ятиднівському старостинському окрузі, де відбувся благодійний ярмарок та звучала патріотична музика. За зібрані кошти  закуплена тканина для пошиття необхідних речей нашим героям

Заклади освіти Устилузької громади окремо провели відповідні благодійні заходи до Дня захисників та Захисниць України.

На благодійних заходах до Дня захисника і захисниць України":

  • “Героям Слава” м.Устилуг  зібрано - 14 000 грн.
  • "Разом до перемоги" с.Микитичі – 12 850 грн.
  •  "Україна – Єдина" Зорянський старостинський округ -20 200 грн.
  • "Разом до перемоги" П’ятиднівський старостинський округ – 29 180 грн.

 

З 24 лютого 2022 року Устилузька громада підтримує наших захисників та їх родини.

За благодійні кошти придбали та передали для військовослужбців транспортнті засоби  MERCEDES BENZ в кількості 2 шт., MERCEDES BENZ  VITO –  1 шт.  та VOLSVAGEN TRANSPORTER 1 шт.; квадрокоптер DJI Mavic 3- 1 шт, тепловізор – 2 шт, оптичний приціл – 1  шт., радіостанції та інший інвентар. Волетнеру Олександру Мазуруку, для придбання автомобілів було виділено 60 тис.грн. Через волонтерів передавалися продукти харчування, засоби гігієни, медикамети, одяг та інші необхідні речі  для військовослужбовців.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Устилузькою громадою згідно програм міської ради щодо фінансування заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, призову на військову службу, територіальної оборони, підтримки військових частин було виділено кошти загалом у сумі 6,6 млн грн.

Окрім цього:

  • Передбачено кошти на оздоровлення членів сімей загиблих воїнів на суму 99 000 грн. На даний час такими послугами скористалися 3 осіб.
  • Надано матеріальних допомог військовим (мобілізованим та контрактникам – 155 військовослужбовці), членам сімей загиблих, у т.ч. на відвідання «Зали Пам’яті» м.Київ  на суму 1 млн 27 тис. грн.
  • до Дня матері матерям загиблих захисників - 6,6 тис. грн.
  • Дітям загиблих воїнів до дня народження - 2,7 тис. грн. 

Наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїй  армії та державі!

Щиро усім дякуємо хто долучився до цих заходів

Наближаємо перемогу разом!

СЛАВА ЗСУ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь