Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

«Власна справа»

Дата: 26.10.2023 12:48
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Наталія Дукельська за фахом – лікар, а сьогодні – власниця бізнесу з виробництва авторських дитячих майданчиків з продуманим функціоналом. Саме народження діток спонукало до створення такого виробництва адже ігровий майданчик – це місце, де діти пізнають світ, пробують взаємодіяти з іншими людьми і взагалі проводять досить багато часу.

Так у  2020 році розпочалась історія її бізнес-справи у місті Києві. Разом з чоловіком – архітектором прийняли рішення зайнятися підприємницькою діяльністю. На власні заощадження частково закупили найнеобхідніше обладнання. Початок повномасштабної війни вніс свої корективи і подружжя змушене було повернутися на батьківщину Наталії, у місто Володимир. Тут вони продовжили працювати  та розвивати виробництво. Дізнавшись про проект єРобота за програмою «Власна справа», Наталія не вагаючись самостійно склала бізнес–план. Подала його разом з онлайн заявою через портал «Дія» та успішно пройшла співбесіду в Волинському обласному центрі зайнятості. А згодом - отримала позитивне рішення про надання мікрогранту.

    Нове обладнання та інвентар придбали за грантові кошти і за умовами проєкту  створили два нові робочі місця. Зараз є великий попит на повністю індивідуальні замовлення, які виготовляються із екологічно чистих матеріалів  і пані Наталія має можливість їх виконувати. Клієнти готові платити за унікальність та престиж. Підприємиця йде їм назустріч, пропонуючи нижчу ціну на продукцію з каталогу, адже шукає шляхи масштабування.

    «Навколо дітей повинна панувати краса та казка, ми хочемо оточити їх атмосферою радості, турботи та добра», - говорить Наталія Дукельська.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь