Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 03.11.2023 09:39
Кількість переглядів: 98

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента № 374/99 від 13.04.1999 р., відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. З часу запровадження цього свята сотні тисяч працівників відзначають своє професійне свято. А ще більша кількість громадян отримують необхідну допомогу.

Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть щирі вітання із професійним святом!

Праця працівників соцсфери не завжди помітна, але вкрай потрібна. Ви у своїй щоденній трудовій діяльності виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за покликом душі, серця та велінням совісті.

            Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей. Ви приходите на допомогу тим, хто її потребує найбільше - людям похилого віку та особам з інвалідністю, хворим, багатодітним і малозабезпеченим, ветеранам війни та сім’ям військовослужбовців та іншим.

Хочеться сказати спасибі кожному соціальному працівнику за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай все задумане здійснюється.

        Щиросердно бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчої мудрості, високого професіоналізму та невичерпної життєвої енергії. Нехай множаться добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток. Зі святом вас!Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь