Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Роз’яснення щодо забезпечення мешканців громади та ВПО дровами на опалюваньний сезон

Дата: 27.11.2023 12:19
Кількість переглядів: 330

У зв’язку з надходженням численних заяв та телефонних дзвінків з приводу надання домоги у вигляді дров Устилузька міська рада надає для ознайомлення наступну інформацію:

Виробниче управління житлово-комунального господарства, яке, в тому числі, є балансоутримувачем зелених насаджень і виконує роботи з їх поточного утримання, кронування чи видалення, на даний час не має у своєму розпорядження вільної деревини, яку б  можна було надати потребуючим категоріям людей у якості благодійної допомоги. Зазначаємо, що першочергово за наявності дров ними забезпечуються соціальні об’єкти громади, а саме: лікарня, амбулаторії, дошкільні та шкільні заклади.

На наш лист до Філії Володимир-Волинського лісомисливського господарства від 24.07.2023 р. №1189/01-31 щодо забезпечення безкоштовними дровами пільгових категорій населення надійшла офіційна відмова (лист від 27.07.2023 р. №05-22/05/451-23).

Звертаємо Вашу увагу на те, що  сім'ї, у яких розмір плати за житлово-комунальні послуги у межах норм споживання перевищує обсяг визначеного Кабінетом Міністрів України обов'язкового платежу мають право на СУБСИДІЮ. Розмір обов'язкового платежу визначається для кожного домогосподарства індивідуально в залежності від сукупного доходу.

Житлова субсидія — це адресна державна соціальна допомога людям, які не можуть самостійно платити за житлово-комунальні послуги: оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком, комунальні послуги, придбання скрапленого газу або твердого та рідкого пічного побутового палива. Житлові субсидії на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива надаються один раз на рік і призначаються, якщо люди, що проживають разом, не отримують комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення та не використовують природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь