Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

19 грудня відбулося засідання тридцять другої сесії Устилузької міської ради восьмого скликання

Дата: 20.12.2023 14:44
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Сесія розпочалася з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Депутат Павло Карпюк озвучив свій депутатський запит про звернення депутатів Устилузької міської ради восьмого скликання до Президента України, Голови Верховної Ради України, Міністра аграрної політики та продовольства України та Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики щодо недопущення підняття ліміту допустимого обсягу землі у власності однієї особи з поточних 100 до 10 тисяч гектарів в одні руки з 2024 року. Дане питання включено в порядок денний та прийняте.

Депутатами надано дозвіл на

- затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок частини території Устилузької територіальної громади;

- затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості);

- розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

- продовження  договору оренди земельної ділянки житлової та громадської забудови  і договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

У звязку з зміною структури та чисельності Устилузької міської ради сесією  внесено зміни до штатних розписів закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, Устилузького будинку культури, Устилузької міської публічної бібліотеки Устилузької міської ради Волинської області та Володимирської районної дитячо-юнацької спортивної школи, Устилузької дитячої школи мистецтв-музею-садиби Ігоря Стравінського Устилузької міської ради та Затверджено їх статути.

Під час сесії депутати прийняли ще декілька важливих рішень, а саме про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, про затвердження видів суспільно-корисних та громадських робіт, переліку об’єктів для порушників і засуджених громадян, , затвердження плану роботи Устилузької міської ради на І півріччя 2024 року, про надання фінансової підтримки Устилузькому ВУЖКГ та внесення змін у  Програми.

Депутати підтримали проєкт рішення про внесення зміни до бюджету громади на 2023 рік у частині міжжетних трансфертів та поточних видатків, виділено кошти на капітальні придбання обладнання (насоса) на Устилузький водозабір.

На сесії міської ради прийнято бюджет громади на 2024 рік. Затверджено загальний обсяг бюджету за доходами та видатками у сумі 80,4 млн грн. Власні надходження загального фонду становлять 40,7 млн грн. Із державного бюджету громаді виділено базову дотацію у сумі 3,4 млн грн, додаткову дотацію – 8,3 млн грн, а також 25,4 млн грн освітньої субвенції. Основним бюджетоутворюючим джерелом надходжень і надалі залишається податок на доходи з фізичних осіб. Порівняно із уточненим річним планом на 2023 рік обсяг власних доходів загального фонду (без врахування ПДФО із військовослужбовців) планується у більшому на 4,6 млн грн розмірі. Передбачено видатки на першочергові необхідні потреби громади, функціонування бюджетних установ, заходи із благоустрою, поточний ремонт критичних водогонів, грейдерування доріг тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь