Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Про майбутній вибір! Ні –булінгу!

Дата: 14.03.2024 16:01
Кількість переглядів: 52

 

13 березня 2024 року у Володимир-Волинську філію Волинського обласного центру зайнятості завітали учні 9 класу гімназії с. Верба.

Начальник сектору ювенальної превенції майор поліції Ольга Павлюк та начальник сектору дотримання прав людини лейтенант поліції Валентина Куліш Володимирського РВП ГУНП у Волинській області підняла актуальну тему булінгу серед школярів.

Пані Валентина розповіла, що булінг – це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом. За даними досліджень багатьох вчених, майже кожен третій учень в Україні так чи інакше зазнає булінгу в школі, потерпає від принижень та насміхань. Тому школярам розповіли про ознаки булінгу, його форми та наслідки. Також учнів навчили як протидіяти насиллю. 

Також, провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова ознайомила школярів з послугами  та Інтернет-сервісами служби зайнятості, та надала інформацію про актуальні професії, ситуацію на ринку праці і перспективи на майбутнє. Світлана Вікторівна  нагадала вже перевірену часом  формулу    вибору професії та розповіла про розповсюджені помилки при виборі професійної діяльності. Школярі  отримали  поради про те,  як правильно враховувати свої психологічні особливості, нахили та здібності при  плануванні професійного майбуття адже це допоможе їм обрати професію, яка не тільки  відповідає вимогам сьогодення, а також  є справою до душі.

      


Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь