Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Тренінг на тему "Портфоліо кар’єрного просування".

Дата: 15.07.2024 12:02
Кількість переглядів: 32

 

Для безробітних Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено тренінги на тему “Портфоліо кар’єрного просування”.

Провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова ознайомила присутніх як навчитися формувати власне портфоліо кар’єрного просування та ефективну рекламу свого професійного потенціалу з навичками та техніками впевненої самопрезентації та ефективної комунікації. Зміст портфоліо формує імідж потенційного працівника в очах роботодавця. Портфоліо – краща відповідь пошукача на запитання роботодавця «Чому ми повинні взяти на роботу саме вас?». Воно допоможе оцінити Ваш професіоналізм, грамотно викласти навички та досвід, а значить – досягти успіху в пошуках роботи.

Грамотно складене портфоліо послужить «візитною карткою» і дозволить роботодавцю оцінити претендента на вакантне місце як компетентного професіонала.

Також воно допоможе грамотно презентувати Ваші навички і досвід, а значить – досягти успіху в пошуках роботи. Крім того, професійно зроблене портфоліо в складній ситуації може допомогти пережити тимчасову відсутність роботи та знайти підробіток. Наприклад, розмістивши його в спеціальних інтернет сервісах, можна знайти замовників на фріланс, проєктну роботу. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь