Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Служба у справах дітей

29 Грудня, 2021 р., 11:17
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини вимагає посилити контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання.
03 Грудня, 2021 р., 16:23
03.12. 2012 р. ССД Устилузької МТГ взяла участь у вебінарі на тему « Повноваження ТГ з питань забезпечення  та дотримання прав дитини: вимоги закону» Тренер: Людмила Семенівна Волинець , заслужений працівник соціальної сфери, кандидат політичних наук. Було цікаво, корисно та змістовно
01 Грудня, 2021 р., 12:52
Під час проведення акції ССД Устилузької міської ради спільно з поліцейським офіцером громади Дем’яненко О.А. та ювенальним поліцейським Володимир- Волинського РВП Редько О.В.  проведено рейди „Стоп насильству“, під час яких з профілактичними цілями відвідані родини, в яких існує домашнє насильство або є загроза його вчинення та освітній заклад с.П’ятидні Устилузької  МТГ.
25 Листопада, 2021 р., 16:07
Проведено профілактичний захід
24 Листопада, 2021 р., 15:03
Кожна дитина потребує піклування і своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.                                                                           Відповідно до Положення про комісію з питань захисту прав дитини затвердженою рішенням виконавчого комітету Устилузької міської  ради від 08.07.2021 року № 52 під головуванням Куницької А.П.  24.11.2021 року відбулось чергове засідання комісії. Члени комісії розглянули 2 питання:                                                                                       - про неналежне виконання батьківських  обов’язків;                                                                 
23 Листопада, 2021 р., 13:11
Для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в територіальних громадах із числа суб’єктів утворюється МІЖДИСЦИПЛІНАРНА КОМАНДА (команда фахівців, які є працівниками суб’єктів для захисту прав дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь